Clubhuis

De Ernst van Kempengroep houdt haar opkomsten in het Sint Jorisgebouw. Dit staat aan de Van der Helstlaan 2 in Baarn. Het is een stenen gebouw met daar omheen een flink terrein waar een mooie kampvuurkuil aanwezig is. Gedurende het gehele jaar  is het Sint Jorisgebouw te huur voor andere scoutinggroepen. Verhuur is alleen mogelijk in het weekend

Foto's

Indeling

In het gebouw zijn twee zalen:een grote (circa 7×12,5m.) en een kleine (circa 5x8m). Verder is er een ruime keuken (met doorgeefluik naar de grote zaal) voorzien van een 4 pits gasstel en een koel/vriescombinatie. De wasgelegenheid bestaat uit twee wasbakken met elk drie kranen, twee toiletten en een douche. Tijdens de verhuur zijn er twee stafkamers beschikbaar.
plattegrond.gif

Tarief

Het tarief is €120,00 per nacht. Het gebouw is geschikt voor maximaal 25 personen. De verhuurperiode start in principe op zaterdag om 14.30uur.  De verhuurperiode eindigt op zondag om 16.00uur. In bovenstaande prijs is het gebruik van elektriciteit, water en gas inbegrepen.

Kampvuur

Het stoken van kampvuur is uitsluitend toegestaan in de kampvuurkuil. Er is een stookvergunning aanwezig. Voor stookhout dient u zelf te zorgen (vaak is er wel aanwezig, maar dit kan niet gegarandeerd worden).

Omgeving

Er zijn in en om Baarn natuurlijk allerlei activiteiten denkbaar. Enkele suggesties: Op nog geen 100m. afstand van het gebouw is een speeltuinvereniging gevestigd, waar tegen een kleine vergoeding gespeeld kan worden. Op loopafstand (max. 10 minuten) is er een overdekt zwembad met glijbaan e.d. Tegenover dit zwembad (achter het Shell-station) is een soort parkje. Aan de westzijde van Baarn zijn er bossen in overvloed. Midden in het bos tussen Baarn en Hilversum is een mooi openluchtzwembad te vinden, met een grote speel/ligweide. In het dorpje Lage Vuursche is er een prachtige midgetgolfbaan. Op dinsdag tussen 9.00 en 14.00uur is er markt op de Brink. Als je meer informatie wilt, of je hebt al besloten dat je het Sint Jorisgebouw gaat huren, neem dan contact op met onze beheerder: verhuur@ernstvankempen.nl   Of vul onderstaand formulier in.  

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Aantal personen

Aantal personen

Onderwerp

Uw bericht

captcha

Vul bovenstaande code in als controle